Foto: Marco Wiggemans
Foto: Marco Wiggemans

Expositie Mini en Marco

Algemeen

WINTERSWIJK - Moeder Mini Wiggemans en zoon Marco laten hun kunstwerken zien in een expositie bij gastgalerij Ankomm'n. Mini haar natuurgetrouwe realistische schilderijen en Marco zijn indrukwekkende natuurfoto's.

Mini schildert vanaf 1997, toen begon ze bij de bekende Winterswijkse schilderclub WAS. Daar was Vic Hulshof haar docent en schilderde ze met acryl. Daarna vanaf 2004 twee jaar les bij Marian Merk van de Hagense school in Doetinchem, schilderen met olieverf.

Marco is een natuurmens pur sang. Als vrijwilliger bij Natuurmonumenten gidste hij natuurliefhebbers ondermeer door het Korenburgerveen. Ook alleen komt hij er vaak evenals op alle andere mooie plekjes in het buitengebied van Winterswijk. Een prachtige foto is de ontmoeting van hem met een vos in het veen.

Mini is aanwezig tijdens er het eerste en derde weekeinde, zaterdags en zondags van 13.30 tot 17.00 uur. Marco is er alle drie zaterdagen vanaf 13.30 uur

De exposisitie van Mini en Marco Wiggemans is van zaterdag 10 tot en met zondag 25 oktober.

Gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg 5, en is geopend van vrijdag tot en met maandag van 09.30 tot 17 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant