AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging, WMHC Avanti en Albert Heijn Winterswijk trappen samen de ClubFund actie af. Foto: Kees-Jan van Overbeeke

AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging, WMHC Avanti en Albert Heijn Winterswijk trappen samen de ClubFund actie af. Foto: Kees-Jan van Overbeeke

Kees-Jan van Overbeeke

Sportclubs trappen ClubFund actie Albert Heijn af

Sport

WINTERSWIJK - Op zaterdag 26 maart was de kick off van de ClubFund actie die door Albert Heijn Winterswijk is georganiseerd, in samenwerking met de lokale verenigingen AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging, WMHC Avanti. Een unieke spaaractie van 26 maart tot 22 mei, waarbij klanten van de Albert Heijn winkel in Winterswijk bij iedere 10 euro aan boodschappen een waardezegel ontvangen die verzilverd kan worden bij een favoriete sporter of vereniging in hun eigen fanshop. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.

De leden van AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging, WMHC Avanti doen mee aan deze spaaractie voor unieke fanartikelen waar ze zelf, samen met hun clublogo, op staan. Er zijn 16 verschillende artikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een echte Mepal broodtrommel, drinkbeker, poster, bidon, muismat of sportslippers. 

Kenmerken van deze unieke spaaractie: er zijn unieke spelersfoto gemaakt; ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan; iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn; een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen; bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn Winterswijk krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen; natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler; naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het logo van de verenigingen, kortom voor ieder wat wils!; een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van de deelnemende clubs. Je spaart dus niet alleen voor jezelf... maar ook voor de club; In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun fanartikelen bestellen en het met ClubFund-punten afrekenen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk