Afbeelding
Foto: PR

Kies bij het klussen voor de juiste tools

Partnerbijdrage

Een klus aanpakken rondom het huis kun je een stuk makkelijker maken. Het gebruik van de juiste tools is daarbij onontbeerlijk. Je kunt daarbij diverse producten vergelijken, zodat je zeker weet dat je het juiste gereedschap in huis haalt. Onderstaand schrijven geeft je meer informatie over het gebruik van een workmate en een laminaatsnijder.

Een workmate voor iedere klus

Een workmate draagt ook de naam werkbank of werktafel. De beste workmate is een zeer handig hulpmiddel voor iedere klus. Zo kun je bijvoorbeeld gereedschappen vastzetten, eenvoudig verven of een vastzittend voorwerp losmaken. 

Wist je dat een goede en fijne werkhoogte je productiviteit verhoogt? Stel je eens voor dat je uren achter elkaar op de grond of gebukt zou moeten werken. Dit veroorzaakt rugklachten en vervroegde vermoeidheid. Je denkt vervolgens, waarom zou ik niet aan een normale tafel kunnen werken? Dit is helaas geen goed idee, omdat een normale tafel makkelijk kan beschadigen en daarnaast is het van belang dat de tafel erg stevig is voor je aankomende werkzaamheden. 

Een workmate is stevig en solide gebouwd. Je werkt op een prettige hoogte, doordat een workmate in hoogte verstelbaar is, zodat je energiek aan je klus blijft werken. Er zijn diverse workmates beschikbaar en voor ieder budget is er een goed exemplaar vindbaar. Een workmate vormt een uitstekend werkmaatje voor je aankomende kluswerkzaamheden.

Een laminaatsnijder voor je nieuwe vloer

Het leggen van laminaat moet op een goede en nette manier plaats vinden. Het gaat immers om je nieuwe vloer en dit vormt een groot en belangrijk onderdeel van je interieur. Het zagen van laminaat zorgt vaak voor veel stofontwikkeling en dit is niet prettig om in te ademen. Ook kan zagen ervoor zorgen dat de toplaag van je laminaat beschadigingen krijgt. 

Laminaatsnijders nemen deze zorgen gelukkig weg en zorgen voor een stofvrij en gaaf resultaat. Het werken met een laminaatsnijder is een aanrader, omdat dit het beste resultaat geeft. Vooraf teken je het gewenste formaat met een potlood op het laminaat en vervolgens maak je op eenvoudige wijze gebruik van een laminaatsnijder. Je plaatst het laminaat op de snijder en deze wordt door middel van een klem op zijn plek gehouden. Dit voorkomt eventuele verschuivingen. Een laminaatsnijder is bovendien erg nauwkeurig en precies. De gesneden zijde toont een glad en strak resultaat zonder enige rafelrandjes of splinters. 

Bovendien kun je een laminaatsnijder gebruiken om de planken verstek te snijden. Geen elektriciteit in de buurt? Ook dat is geen probleem, omdat laminaatsnijders zonder elektra werken. Je klus wordt op efficiënte wijze voltooid en je kunt vlot doorwerken zodat je nieuwe vloer binnen een mum van tijd realiteit wordt.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kopenvergelijken.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk