Afbeelding
Foto: PR

Je relatie spannender maken? Deze tips helpen je een handje!

Partnerbijdrage

Ben je al jarenlang samen met jouw partner? Dan is de seks mogelijk niet meer wat het geweest is. In veel relaties komt de sleur er na een aantal jaar zelfs in, waardoor mensen amper meer seks hebben. Doen jij en jouw partner het nog wel regelmatig met elkaar? Waak er dan voor dat het geen verplicht nummertje wordt. Het is namelijk belangrijk dat er sprake is van een bepaalde spanning. Wanneer deze spanning ontbreekt, wordt het tijd om hier verandering in te brengen. Helaas weten veel mensen niet hoe zij hun relatie spannender maken. Daarom zetten wij hier 4 tips op een rijtje die hierbij kunnen helpen.

1. Koop seksspeeltjes

Veel mensen denken dat seksspeeltjes alleen bedoeld zijn voor singles. Er zijn inderdaad veel singles die zichzelf bevredigen met zo’n speeltje, maar toch kunnen koppels er ook prima gebruik van maken. Wil je jouw relatie spannender maken? Dan kun je bijvoorbeeld een vibrator aanschaffen. Dit trillende seksspeeltje kun je gebruiken om jouw partner een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Veel mensen denken dat een vibrator alleen bedoeld is om vrouwen te bevredigen. Hier wordt hij inderdaad veel voor gebruikt, maar ook mannen kunnen ermee bevredigd worden. Naast de clitoris en vagina kunnen de anus en eikel er namelijk ook mee gestimuleerd worden.

Vibrators zijn overigens niet de enige seksspeeltjes die je kunt gebruiken om jouw relatie spannender te maken. Je kunt bijvoorbeeld ook speeltjes kopen om BDSM toe te passen. Dit is de afkorting van bondage and discipline, dominance and submission. Het vastbinden of boeien van jouw partner is hier een goed voorbeeld van. Doe dit uiteraard alleen als jouw partner hier toestemming voor geeft. Welke speeltjes je hiervoor aan kunt schaffen? Denk aan handboeien, een blinddoek of zweepje. Dit zorgt er ongetwijfeld voor dat de spanning tussen de lakens weer terugkeert.

2. Doe nieuwe en/of onverwachte dingen

Wie denkt dat seksspeeltjes het enige redmiddel zijn om een relatie spannender te maken, heeft het mis. De spanning kan namelijk ook terugkeren door nieuwe en/of onverwachte dingen te doen. Veel mensen denken dan al snel aan dingen tussen de lakens. Door regelmatig nieuwe dingen uit te proberen in bed, blijft de spanning in de relatie aanwezig. Toch is het niet zo dat je enkel nieuwe en/of onverwachte dingen hoeft te doen in bed om voor spanning te zorgen.

Wil je jouw relatie spannend houden? Dat kan ook door in het diepste geheim een date voor jullie tweetjes te plannen. Als jouw partner dit niet aan ziet komen, wordt hij/zij ongetwijfeld verrast. Op deze manier blijft de spanning in jullie relatie aanwezig. Je kunt jouw relatie ook spannender maken met kleinere dingen. Af en toe een complimentje of een leuk briefje zijn vaak ook voldoende om te voorkomen dat de spanning wegebt.

3. Stuur seksueel getinte berichtjes naar elkaar

Een briefje of compliment kan soms al wonderen verrichten, maar het zorgt er niet altijd voor dat de spanning terugkeert in jullie relatie. Overweeg daarom eens om jouw partner een seksueel getint berichtje te sturen. Laat de persoon in kwestie bijvoorbeeld weten dat je zin hebt in hem/haar. Zit jouw partner op het werk? Dan kan hij/zij vast niet wachten om huiswaarts te keren en in te gaan op jouw avances. Je kunt het ook nog iets extremer aanpakken en een pikante foto sturen. Doe dit overigens alleen als jij je hier prettig bij voelt. Je weet immers nooit wat er in de toekomst met zo’n foto gebeurt.

Wil je jouw partner een pikant berichtje sturen? Kies hier dan wel een geschikt moment voor uit. Als je weet dat hij/zij in een meeting zit of met meerdere personen in een ruimte werkt, is dit misschien niet de beste keuze. Mogelijk zijn er mensen die meelezen en dat is niet wenselijk. Stuur daarom alleen een seksueel getint berichtje als je zeker weet dat jouw partner de enige is die hem onder ogen krijgt. Richt je overigens altijd tot een privételefoon en niet tot een zakelijke toestel. Je weet immers nooit wie er allemaal mee kunnen kijken met een zakelijke telefoon.

4. Doe het eens buiten de slaapkamer

Veel mensen vinden seks belangrijk in een relatie. Geldt dit ook voor jou? Dan duik je mogelijk regelmatig met jouw partner het bed in. Helaas zorgt dit niet altijd voor het gewenste vuurwerk. Wie meer spanning in een relatie wil, kan overwegen om het eens buiten de slaapkamer te doen. De badkamer is bijvoorbeeld een goede uitvalsbasis voor een avontuurtje. Woon je met meer mensen in een huis? Zorg er dan wel voor dat je niet betrapt wordt. Wie het nog spannender wil maken, kan er ook voor kiezen om het eens buiten de deur te doen. Dit zorgt mogelijk voor een ongekende spanning in jullie relatie.

Dit artikel wordt u aangeboden door Condoomanoniem.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk