Foto: PR

Leuke relatiegeschenken voor 2022

  Partnerbijdrage

Je wilt laten zien dat je je klanten waardeert. Je bent goed bereikbaar en als er problemen zijn met een levering van een product of dienst dan zorg je snel voor een oplossing. Op die manier toon je dat je klant centraal staat. Op sommige momenten in het jaar wil je je klanten nog eens extra laten zien dat je blij met ze bent. Dat kan je doen door ze iets extra’s te geven in de vorm van een relatiegeschenk. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor je klanten? Wij vertellen je alles over de trends voor 2022.

Personaliseer je relatiegeschenk

Relatiegeschenken geef je niet alleen aan je klanten. Ook je personeel verdient jouw waardering. Relatiegeschenken hoeven echt niet altijd duur of origineel te zijn. Door ze te personaliseren geef je er al een creatieve draai aan. Laat bidons bedrukken met jouw bedrijfsnaam. Je klanten en je personeel zullen het waarderen. Bovendien is jouw bedrijfsnaam zichtbaar op veel plekken. De bidon gaat mee naar kantoor, de sportschool en de tennisbaan. Het is dus ook nog eens uitstekende reclame. Er zijn nog veel meer producten die je kan laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Denk aan sleutelhangers, pennen en USB-sticks. Deze producten kan je ook prima uitdelen tijdens een beurs.

Wat is er trending in 2022?

Wil je inspelen op de trends van 2022? Duurzaam leven is voor steeds meer mensen belangrijk. Bij dit thema zijn verschillende passende relatiegeschenken te bedenken, zoals een powerbank op zonne-energie of een eco notitieboek. Een mok voor je personeelsleden helpt de afvalberg aan plastic of kartonnen afvalbekers bij de koffieautomaat te verminderen. Veel relatiegeschenken zijn tegenwoordig gemaakt van duurzame materialen. Ook de bedrijven waar je de relatiegeschenken koopt, besteden in hun bedrijfsvoering aandacht aan het milieu door bijvoorbeeld CO2 te compenseren.

Maak je relatiegeschenken echt waardevol

Relatiegeschenken sturen wordt vaak gedaan zonder er al te veel bij na te denken. Krijgen al jouw klanten met kerst een cadeau? De meeste bedrijven richten zich op de decembermaand bij het versturen van relatiegeschenken. Jouw cadeau sneeuwt dan onder bij alle andere cadeaus. Kies een ander moment van het jaar, zoals bijvoorbeeld de start van het nieuwe kalenderjaar of net na de zomerperiode. Gebruik het moment ook om iets aan te kondigen zoals de introductie van een nieuw product. Dit product volgt op een later moment, maar je trekt wel vast de aandacht. Zo zijn relatiegeschenken nog waardevoller.

Dit artikel wordt u aangeboden door Relatiegeschenken.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden