Leerlingen verrasten de juffen met een schoolcircus. Foto: PR
Leerlingen verrasten de juffen met een schoolcircus. Foto: PR

Jubilarissen vieren feest op ‘t Kempken

Onderwijs

MEDDO - Op donderdag 25 mei was het groot feest op basisschool ‘t Kempken. De leerkrachten Gabriëlle te Bogt-ten Have en Miranda Demkes-Bongers vierden hun 40-jarig jubileum. Een bijzondere gebeurtenis die op feestelijke wijze werd gevierd.

Gabriëlle is sinds 1982 werkzaam als leerkracht op ‘t Kempken, ze geeft het liefst les aan de onderbouw, op het moment is dit groep 3-4. Haar collega Miranda heeft voor verschillende groepen gestaan en werkt momenteel met veel plezier in groep 1-2. Iedereen kent ze als gedreven en betrokken leerkrachten, het verschil maken voor een kind is wat ze belangrijk vinden. “Het is bijzonder dat we twee collegae hebben die al zo lang aan onze school zijn verbonden, kleuters van jaren geleden komen nu terug als ouders, hun kind krijgt dus les van dezelfde juf die zij zelf ook hebben gehad, prachtig!”, vertelt de directeur.

Op donderdagochtend werden de jubilarissen, met hun familie, opgewacht bij zaal de Eendracht in Meddo. Met een ‘lawaai-optocht’ liepen ze met de leerlingen naar een versierde school. Daar werden ze verrast met een circusvoorstelling met acts die door de leerlingen gedurende de dag werden ingestudeerd. Een prachtig piste, compleet met rode gordijnen en een spreekstalmeester vormden het decor voor dit spektakel. Er werd gesmuld van versgebakken poffertjes , yochurt en fruit en als verrassing hadden de juffen gezorgd voor heerlijk schepijs. Namens team en leerlingen kregen ze cadeaus aangeboden in de vorm van prachtige sieraden zoals een armband en een ring. De juffen waren er erg blij mee: “Een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.”

Gabriëlle te Bogt-ten Have en Miranda Demkes-Bongers vierden hun 40-jarig jubileum. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant