Red Devil. Foto: PR
Red Devil. Foto: PR

Livemuziek en theater bij Taste

Muziek

GROENLO - In het weekend van 23 en 24 maart komen liefhebbers van rock ‘n roll en van theater aan hun trekken bij Rockcafé Taste in Groenlo. 

Zaterdag 23 maart zorgt Strahljäger vanaf 21.30 uur voor een passend voorprogramma van Red Devil. Strahljäger speelt happy metal; een nieuw stevig genre in de rockscene dat je spontaan naar je luchtgitaar doet grijpen. Bekende nummers van ABBA, Queen, CCR en zelfs Lady Gaga krijgen een metal-make over. Daarna is het de beurt aan Red Devil met hun No bullshit Rock ‘n Roll uit Eindhoven. Verwacht gezichtsmeltende solos, donderende drums, grommende bass. Rock zoals hij bedoeld is met een dikke vette Rockcity-rand. Podiumbeesten pur sang! Dit powertrio heeft hun eerste EP ‘Shake your world’ in 2019 uitgebracht op CD, via Spotify en gerelateerde platforms. In 2020 heeft Red Devil ‘Rocker Motherfocker’ opgenomen. Dit nummer is met succes ontvangen en gekoppeld aan een clip op YouTube. Red Devil is een echte live ervaring. Na talloze optredens in Nederland en België staan ze nog steeds onverminderd energiek op het podium. Kaarten via de ticketbutton op www.rockcafetaste.nl. 

Dan op zondag 24 maart om 15.30 uur de try-out van Crawatte die met De Laatste Kans een unieke stijl van rockmuziek, humor en theater bij elkaar weten te brengen tot een bijzondere theatershow. Crawatte is een driemansband, begonnen als een muziektrio van drie Achterhoekse jongens. Hun smaak bleek niet in één hokje te wurmen, dus speelden ze alle genres en alle talen door elkaar, strooiden met tv-programma’s en reclametunes. Van theaterrock naar tango, van schlager naar samba; zo bouwde Crawatte een eigen, absurde speeltuin. De entree deze middag is gratis.

Crawatte. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant