Kijkdag bij de scouting. Foto: Christiaan Sonderen
Kijkdag bij de scouting. Foto: Christiaan Sonderen

Eerste meekijkmiddag scouting Winterswijk druk bezocht

Maatschappij

WINTERSWIJK - De eerste meekijkmiddag bij de Welpen van Scouting Winterswijk werd goed bezocht. Ruim 20 kinderen kwamen deze middag een kijkje nemen in de wereld van Scouting. Met een gezamenlijke opening begonnen de welpen aan een middag creativiteit en spel. Het thema van deze middag was Pasen. De kinderen mochten hun eigen bloemenmandje versieren.

Met een overvloed aan stickers, pijpenragers en enthousiasme hebben ze prachtige mandjes gemaakt. Hoewel paasmandjes normaal gevuld worden met paasuitjes, hoort bij Scouting natuurlijk iets uit de natuur. De kinderen mochten hun knutselwerk vullen met potgrond en kregen een aantal bloembollen. Zo kunnen ze thuis wachten tot de prachtige bloemen gaan groeien: een leuke herinnering aan scouting.
Naast het knutselen genoten de welpen ook van een reeks leuke en uitdagende spelletjes. Lekker naar buiten gaan hoort bij Scouting.

De volgende meekijkmiddagen zijn op zaterdag 6 april en 25 mei. De eerstvolgende middag staat in het thema van vuur en bakken. Belangstellenden zijn welkom. Iedereen tussen de 7 en 11 jaar jan zich aanmelden via info@scoutingwinterswijk.nl of kijk voor meer informatie op de website www.scoutingwinterswijk.nl of op social media.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant