Geen Adventsconcert, maar 75 minuten drive-through voor Crescendo

Geen Adventsconcert, maar 75 minuten drive-through voor Crescendo

Feestpakket te verkrijgen aan de Schoolstraat

RATUM – Zaterdag 11 december zou Muziekvereniging Crescendo haar eerste jubileumconcert geven in de Jacobskerk in Winterswijk. Helaas moet Crescendo na het april concert in samenwerking met Trijntje Oosterhuis nu ook dit concert afblazen in verband met de aangescherpte maatregelen. Daarmee eindigt het jubileumjaar in mineur, zou je zeggen. Maar Muziekvereniging Crescendo zou Crescendo niet zijn als men met opgeheven hoofd een alternatief zou bedenken. Om het 75-jarig jubileumjaar in stijl uit te luiden organiseert Crescendo op zaterdag 11 december een ‘drive-through’ die, hoe kan het ook anders, 75 minuten duurt. 

Tussen 11.00 en 12.15 uur kan iedereen die Crescendo een warm hart toedraagt langs de Schoolstraat 18 rijden (winkel Huls Duurzame Energie) om een Crescendo jubileumpakket af te halen. De prijs voor het pakket is ook heel toepasselijk 7,50 euro. 

In het pakket zit een uniek speciaalbier, speciaal gebrouwen ter ere van het 75-jarig jubileum door Bierbrouwerij Ratum, en een jubileum bierglas met viltjes. Op verzoek is er ook een jubileum wijnglas beschikbaar.
Zo hoopt Crescendo alsnog samen met haar aanhang proostend het jubileumjaar uit te gaan. Het liefst had de  vereniging dit muzikaal omlijst, maar dat gaan de leden volgend jaar dubbel en dwars compenseren

Ook het adventsconcert in samenwerking met Sjors van der Panne en Diane Ranselaar & the Gospel Project, moet evenals het concert op 16 april, volgend jaar namelijk alsnog plaats gaan vinden.
Zodra de nieuwe datum van het Adventsconcert voor volgend jaar bekend is, zal Crescendo dat uiteraard zo snel mogelijk delen via diverse kanalen.

Mensen die al een kaartje gekocht hadden voor het concert van 11 december kunnen dit kaartje weer inleveren bij het verkooppunt waar men dit gekocht heeft, dan krijgt men het geld terug.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden