Roxanne, Meye, Tjitske, Estelle en Donna. Foto: PR Penta Winterswijk

Roxanne, Meye, Tjitske, Estelle en Donna. Foto: PR Penta Winterswijk

PR Penta Winterswijk

Acro teams van Penta goed van start bij landelijk toernooi

Algemeen

Acro teams van Penta goed van start bij landelijk toernooi

WINTERSWIJK - Op zaterdag 20 november gingen 2 teams van Penta Winterswijk op weg naar Breda voor de Bredase Open Acrobatics Cup (BOAC). Dit is een internationaal toernooi dat jaarlijks word gehouden voor A t/m D niveau. Als één van de eerste van de wedstrijd mocht het dames trio Tjitske de Vries, Estelle Stemerdink en Donna Meekes hun oefening laten zien. Zij hebben zichzelf goed op de kaart gezet met een mooie stabiele oefening en dit werd beloond met bijna een 8 als technische score. 

Daarna was het spannend en uiteindelijk mochten ze met de 6e plek heel tevreden zijn in een heel sterk deelnemersveld. In dezelfde categorie maar dan als damespaar sloten Roxanne Geurink en Meye Wiegerinck de wedstrijddag af met nog een stabiele oefening en dit werd beloond met een mooie 8e plek in een groot deelnemersveld.

Voor beide teams was het een mooie mogelijkheid om hun oefening te presenteren op een landelijke wedstrijd aan de jury. De komende tijd gaan zij nog werken aan enkele verbeterpunten en in januari zullen de eerste plaatsingswedstrijden plaatsvinden waar zij zich kunnen plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk