Fred van Willigen. Foto: PR
Fred van Willigen. Foto: PR

Rockcafé Taste gaat akoestisch

GROENLO - Twee fantastische muzikanten op het podium bij Taste zondag 21 november: Fred van Willigen, een ieder wel bekend van Sweet Mary Jane, met in zijn voorprogramma Adrian Kraft, die na deze middag ook niet snel vergeten zal worden. Roland en Marion van Taste hebben er enorm veel zin in en zijn weer creatief geweest om het programma, ondanks de gewijzigde regels, door middel van placering toch door te kunnen laten gaan.

Fred van Willingen
Sweet Mary Jane heeft al een aardige geschiedenis bij Rockcafe Taste op zijn conto staan, ze betraden er diverse keren het podium. Het publiek geniet enorm als de band speelt. Wat een feest om deze band in huis te hebben!
Dit keer komt Fred alleen. In de corona periode 2020 heeft Sweet Mary Jane nog zes optredens gedaan. Na 4 oktober 2020 werd het stil. Wel werden er nog twee live streams gedaan, maar dat zijn geen optredens voor publiek en niet zo leuk.
Langzaam maar zeker gaat Nederland nu weer open voor de muziek en dus ook voor Sweet Mary Jane. Na in z’n eentje maar liefst 182 liedjes te hebben geplaatst op Facebook, werkt Fred nu met nieuw bloed en uitbreiding in de band aan een nieuw repertoire. Met deze verandering gaat Sweet Mary Jane in het laatste kwartaal van 2021 een herstart tegemoet en wordt 2022 het jaar voor Sweet Mary Jane 3.0. Daarom eerst nog even een solo optreden bij Taste, om weer lekker warm te draaien.

Voorprogramma Adrian Kraft
Adrian is singer-songwriter sinds de eerste keer dat hij een gitaar aanraakte. Zelfs op de eerste bedachte akkoordenschema’s drong zich een melodie aan en leken de teksten zichzelf te schrijven. Honderden nummers hebben inmiddels het licht gezien.
Na jaren van produceren en spelen in diverse bands is Adrian terug bij het beginpunt: de songs en de gitaar. In deze tijd waar alles weer kleiner mag, vertelt hij zijn verhalen op een intieme manier. De verhalen gaan over het leven en zijn soms brieven aan dierbaren. De onderwerpen worden geëngageerd en ook met een lichtheid en ironie verteld De songs zijn beïnvloed door pop, R&B, blues en Indie-rock.

Taste Akoestisch start om 15.30 uur (deur open om 14.30 uur). Na afloop lekker een broodje hamburger of warm vlees, vers voor u gegrild. Kaarten à 7,50 euro op www.rockcafetaste.nl. Toegang uitsluitend met QR-code en legitimatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden