<p>The dirty Daddies. Foto: PR</p>

The dirty Daddies. Foto: PR

Éindelijk Terug de Weide in met twee festivaldagen

Éindelijk Terug de Weide in met twee festivaldagen

Op 22 en 23 oktober in een mega-feesttent in Meddo

MEDDO - Maart 2020, een paar weken voor het jaarlijkse VuurFestival, werd de stekker eruit getrokken: COVID-19 is de boosdoener die alles stillegt. Een editie die hals-over-kop geannuleerd wordt, terwijl de organisatie op het punt stond alles op te bouwen. Met de gedachte dat het evenement in 2021 met Pasen door kon gaan is het in de ijskast gegaan, waar het al vrij snel nog even bleek te blijven. Toch duurt wachten op een derde poging te lang. De organisatie kán niet anders dan weer wat te organiseren en daarmee éindelijk terug de weide in te gaan!

Terug de TIJD in
Vrijdag 22 oktober openen om 18.00 uur de poorten van het mega-tentfeest tijdens het evenement ‘Terug de TIJD in’. Roy Heesen vertelt: “Met Terug de TIJD in hebben we een evenement waarbij de jaren 90 en 00’s centraal staan. We hebben alleen maar grote namen: 2 brothers on the 4th floor, Special D uit Duitsland, Charly Lownoise en de Party Animals’. De organisatie bouwt de grootste tent die zij tot nu toe heeft gebouwd om een groot tentfeest neer te kunnen zetten.

Terug de WEIDE in 
Op zaterdag 23 oktober staat het thema ‘feest’ centraal. Elferink: “We wilden graag terug de weide in, dus waarom het evenement niet ook zo noemen en er een mega feest van maken? We hebben hier niemand minder dan de Dirty Daddies & Feest DJ Ruud voor weten te strikken. Voeg hier een mega-show aan toe en je hebt een fantastisch feest!” Ook deze avond begint om 18.00 uur. Een uur eerder dan oorspronkelijk het idee, maar door de geldende regels moeten we om 00.00 uur stoppen, dus het hele programma is een uur eerder gezet.”
De organisatie hoopt dat iedereen er net zo naar uit kijkt terug de tijd/weide in te gaan als zij dat zelf zijn. De geldende regels worden gehanteerd, dus een vaccinatie of negatieve test is een vereiste. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website.


www.vuurfestival.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden