<p>Remco en Vera tijdens hun mixdubbelpartij. Foto: Niek Cornelissen</p>

Remco en Vera tijdens hun mixdubbelpartij. Foto: Niek Cornelissen

(Niek Cornelissen)

‘t Pluumke’67 onderuit tegen Smash Hoogeveen

WINTERSWIJK - Het eerste team van ‘t Pluumke ‘67 speelde op zondag 26 september tegen Smash Hoogeveen 1. Beide teams hadden een goede start van het seizoen en stonden na de eerste speelweek in de top 2. Het beloofde dus een ware kraker te worden. 

De wedstrijd begon met de heren- en damesdubbel. Niek Cornelissen en Remco Hillen wisten hun dubbel te winnen, Irene Prinsen en Vera Prinsen trokken helaas aan het kortste eind. Na de dubbels werden de enkels gespeeld. Niek wist zijn enkel te winnen. Irene kon er in haar wedstrijd een derde set uit slepen, maar wist de wedstrijd niet naar zich toe te trekken. Ook Pieter Schreurs en Vera verloren hun enkelspel in twee sets. Het krachtsverschil bleek in de gemengd dubbels helaas ook te groot. Met slecht twee gewonnen wedstrijden ging de winst naar de tegenstanders, Smash Hoogeveen, 2-6.
De overige uitslagen zijn: ’t Pluumke’67 3 – Lochem 3 6-2, Poona J3 - ’t Pluumke’67 J1 3-5.
Wie het ook leuk lijkt om deze snelle en energieke sport eens te proberen, kan meedoen aan de actie. Kijk op Probeerbadminton.nu. Meld aan voor 3 oktober op de site www.tpluumke67.nl of www.probeerbadminton.nl.
Deze actie is er voor alle leeftijden om kennis te maken met badminton.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden