Suus en Dexx zoeken medevoetballertjes. Foto: PR
Suus en Dexx zoeken medevoetballertjes. Foto: PR

Ukkievoetbal bij FC Trias

Ukkievoetbal bij FC Trias

WINTERSWIJK - FC Trias start op 1 september met Ukkievoetbal. Trias wil jullie vast voorstellen aan Suus en Dexx, 3 jaar jong en nu al gek op voetballen.

Het is natuurlijk superleuk om dat samen met leeftijdsgenootjes te doen en dat kan vanaf september bij FC Trias. Kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar kunnen dan terecht bij de Ukkies, die op de woensdagmiddag spelenderwijs gaan trainen onder leiding van Tamara Schuurmans en Femke Piek. De Ukkies trainen bij gunstige weersomstandigheden op hetzelfde tijdstip als de Mini’s, namelijk van 17.00 tot 18.00 uur, wel zo handig voor de ouders als er al een grote broer of zus bij de Mini’s speelt.
Tijdens de training van de Ukkies vraagt Trias minimaal één ouder/verzorger per kind aanwezig te zijn (indien de coronamaatregelen dit toelaten).
Kinderen die samen met Dexx en Suus willen voetballen, mogen eerst vrijblijvend komen kijken en dan ook al meedoen. Laat het wel graag vooraf even weten via ukkievoetbal@fctrias.nl. Ook als je vragen hebt of wilt aanmelden als lid, kun je Femke en Tamara via dit e-mailadres bereiken.
De eerste tien kinderen die zich als lid van FC Trias aanmelden, ontvangen het trainingstenue dat Dexx en Suus op de foto dragen helemaal gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden