Foto: PR

Een homeparty voor vriendinnen organiseren

Een homeparty voor vriendinnen organiseren

Gaat er binnenkort één van jouw vriendinnen trouwen? Of zoek je nog een geschikte invulling voor een gezellige avond met de dames? Dan is een homeparty misschien iets voor jou. Wanneer we het over zo’n huisfeest hebben, denken veel vrouwen al snel aan een Tupperware-party. Niet gek, want hier is het allemaal mee begonnen. Er komt dan een Tupperware-specialist langs die uitleg geeft over verschillende producten. Deelnemers aan de homeparty kunnen vervolgens zo’n product kopen. Een Tupperware-specialist voorziet mensen bovendien van recepten en tips. Op deze manier weten zij precies hoe zij de producten thuis moeten gebruiken. Naast een Tupperware-party zijn er overigens nog een aantal mogelijkheden voor een homeparty. In deze tekst zetten wij een aantal opties op een rijtje.

1. Sensuele homeparty

Tupperware-party’s zijn al sinds jaar en dag populair. Heb je al eens zo’n homeparty gehouden? Dan ben je mogelijk op zoek naar een andere variant. In dat geval is een sensuele homeparty mogelijk iets voor jou. Tijdens zo’n avond komt er eveneens iemand langs om uitleg te geven over bepaalde producten. Het gaat in dit alleen om seksspeeltjes. Zo kan de persoon in kwestie bijvoorbeeld een vibrator assortiment meenemen. Dit zorgt ongetwijfeld voor lol en hilariteit bij jou en je vriendinnen. Daarnaast worden er vaak nog talloze andere seksspeeltjes meegenomen. Heb je een vraag over een clitoraal seks speeltje? Dan kun je deze zonder enige schaamte stellen. Daarnaast kun je tijdens zo’n sensuele homeparty uiteraard ook zelf één of meerdere seksspeeltjes aanschaffen.

2. Make-up homeparty

Niet iedereen vindt het gepast om een sensuele homeparty te organiseren. Gelukkig betekent dit niet dat je dan alsnog uitkomt bij een Tupperware-party. Nee, want er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden. Een make-up homeparty is hier een goed voorbeeld van. Als je zo’n feest organiseert met en/of voor jouw vriendinnen, komen er make-up specialisten langs. Zij nemen jou en jouw vriendinnen volledig onder handen. Er wordt overigens niet alleen make-up aangebracht, maar ook jullie kapsels ontkomen er niet aan. Wanneer iedereen volledig opgedoft is, worden er als klap op de vuurpijl ook nog eens foto’s van jullie genomen. Op deze manier houden jullie een leuk aandenken over aan de make-up homeparty.

3. Homeparty met sieraden

Ben je helemaal weg van juwelen en geldt dit ook voor jouw vriendinnen? Dan is een homeparty met sieraden vast en zeker iets voor jullie. Als je zo’n huisfeest organiseert, komen er mensen langs met verschillende soorten juwelen. Zij nemen onder meer kettingen, armbanden, ringen en oorbellen mee. Jullie kunnen deze sieraden met eigen ogen aanschouwen en bovendien mogen ze ook nog gepast worden. Op deze manier weet je direct of een sieraad jou wel of niet staat. Zit er een mooi sieraad tussen? Dan is het uiteraard mogelijk om deze te kopen.

4. Lingerieavond

Als we het hebben over een homeparty voor vrouwen, mag een lingerieavond uiteraard niet ontbreken. Tijdens zo’n avond komen er specialisten langs met verschillende lingeriesetjes. Grote voordeel is dat de specialisten jou helpen om het perfecte setje te vinden. Ze zoeken uit welke maat je moet hebben en proberen jouw onzekerheden te achterhalen. Op basis hiervan bevelen zij jou uiteindelijk een mooi lingeriesetje aan. Zo’n avond bezorgt jou hoe dan ook een goed gevoel. Daarbij komt dat het ook nog eens leuk is voor jouw partner. Hij wordt ongetwijfeld blij als hij jou in een mooi, nieuw lingeriesetje ziet.

Dit artikel wordt u aangeboden door condoomanoniem.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden