Jazzmiddag in Theater Astoria met Jay Jay’s Border Jazzmen

Algemeen

WINTERSWIJK - Bij Theater Astoria aan de Wooldseweg is op 25 juli  een jazzmiddag met als gast Jay Jay’s Border Jazzmen. Aanvang 15 uur. 

Jay Jay’s Border Jazzmen is een soepel en swingend jazzorkest, dat speelt in een eigen, frisse stijl. Het orkest zoekt naar de ‘Borders’ van jazz. Met onder andere country, Latin-jazz en close-harmony-zang heeft de band, naast doorgewinterde dixieland-liefhebbers, een breed publiek voor zich weten te winnen.

Jay’s Jay’s Border Jazzmen kan zich al sinds het jaar 1999 verheugen in een grote populariteit. De band treedt regelmatig op in jazzclubs door heel Nederland en op bekende festivals, zoals in Domburg en ‘s Hertogenbosch. Jay Jay’s Border Jazzmen treedt tevens met regelmaat op in het buitenland. De huidige leden van Jay Jay’s Border Jazzmen - Jac, Peter, Petro, Rob, Etienne, Fred en Theo, zorgen op zondag 25 juli voor een swingende middag.

Theater Astoria heeft de nodige maatregelen getroffen om een bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, zoals: extra hygiënemaatregelen, vaste plaatsen en voldoende afstand. Om de middag zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is het van belang om telefonisch of via e-mail te reserveren. Geeft hierbij naam, het aantal tickets en telefoonnummer door, dan worden zitplaatsen gereserveerd. Kaarten kosten tien euro en zijn te reserveren via: 0543 523 049 of via www.theaterastoria.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant