PLUS Bruggers steunt Winterswijkse clubs en verenigingen

WINTERSWIJK - PLUS Bruggers in Winterswijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. “Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen”, aldus Jeroen Bruggers.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Bruggers dit najaar een spaaractie, waarmee de supermarkt het verenigingsleven in Winterswijk een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS Bruggers.

Welke clubs en verenigingen kunnen meedoen?
Er zijn een aantal voorwaarden vastgesteld waaraan clubs en verenigingen moeten voldoen;
- De club of vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
- De club of vereniging heeft minimaal 20 leden
- De club of vereniging bestaat minimaal 1 jaar
- De club of vereniging is gehuisvest in Winterswijk en dus lokaal

Er mogen maximaal 50 clubs of verenigingen meedoen met deze spaaractie. PLUS Winterswijk geeft in totaal 25.000 euro aan deelnemende clubs en verengingen. Clubs en verenigingen die aan de genoemde criteria voldoen kunnen zich inschrijven.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van PLUS Bruggers sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Aanmelden
Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor 25 juni aanmelden bij PLUS Bruggers aan de Dingstraat of aan de Ravenhorsterweg of via mailadres: jeroen.bruggers@plus.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden