Lever de boeken in. Foto: PR
Lever de boeken in. Foto: PR

Lever biebboeken in

OOST-ACHTERHOEK - De Bibliotheek Oost-Achterhoek roept al haar leden op om zoveel mogelijk boeken in te komen leveren. Dat inleveren kan op verschillende momenten en verschillende manieren.

Al ruim twee maanden zijn de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek gesloten. Gelukkig kunnen biebleden hun leeshonger toch stillen door middel van het afhalen van boeken. De kasten raken echter leger, waardoor het steeds moeilijker wordt om voor andere klanten aantrekkelijke afhaaltasjes te maken. Daarnaast bestaat de kans dat op het moment dat de vestigingen weer mogen openen er enorme stapels tegelijk ingeleverd gaan worden. Daarom roept de Bibliotheek Oost-Achterhoek haar leden op om bibliotheekboeken te komen inleveren.

Het inleveren tijdens deze coronaperiode kan als volgt:
Inleveren tijdens ophalen tasje AfhaalBieb en ReserveerBieb.
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is het mogelijk om tussen 15.00 en 16.30 uur boeken in te leveren, ook als er geen tasjes afgehaald worden.

Inleveren in de inleverbus. In Groenlo, Winterswijk, Lichtenvoorde en Eibergen kan er elk moment van de dag (24/7) ingeleverd worden in de inleverbus.

In Borculo, Ruurlo en Neede kan er donderdagmiddag 4 maart van 13.30-17.30 uur ingeleverd worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden