Uitbreiding openingsuren bibliotheek Winterswijk

Uitbreiding openingsuren bibliotheek Winterswijk

WINTERSWIJK - De openingsuren van de Bibliotheek Winterswijk worden uitgebreid met twee avondopenstellingen. De dinsdag- en de vrijdagavond worden weer toegevoegd aan de openingstijden.

Onlangs vond er een onderzoek naar de openingstijden van de Bibliotheek Winterswijk plaats. Uit dit onderzoek kwamen een aantal conclusies, waaronder de vraag om weer avondopenstellingen in te voeren. “Binnen de huidige coronamaatregelen zijn nog niet alle wensen die uit de vragenlijst kwamen te realiseren, maar de avondopenstellingen gaan we wel weer invoeren”, aldus manager dienstverlening Lynn Karsijns. De Bibliotheek Winterswijk zal vanaf 7 december op dinsdag en vrijdag geopend zijn van 13.30 tot 20.00 uur. “Hopelijk komen we daarmee al een beetje tegemoet aan de vraag van de Winterswijkers”, aldus Karsijns. “Na de coronatijd zullen we ook bekijken hoe we andere geuite ideeën kunnen verwezenlijken”.
Vanaf maandag 7 december zijn de openingstijden van de Winterswijkse vestiging als volgt: maandag, woensdag en donderdag: 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag en vrijdag: 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag: 10.00 tot 13.00 uur.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden