Museum Fabriek en Wereld van Wenters weer open

WINTERSWIJK - Nu de lockdownmaatregelen door het kabinet weer zijn versoepeld, zijn de deuren van de Museum Fabriek en museum De Wereld van Wenters vanaf 19 november weer geopend. In de Museum Fabriek kunnen bezoekers weefgetouwen bezichtigen en in werking zien en schilderijen van Max van Dam bekijken. Verder is er nog een gedeelte te zien van de recente expositie '75 jaar bevrijding'. Uiteraard is ook een blik op de geologische collectie alleszins de moeite waard.

In museum De Wereld van Wenters is tot eind december de vernieuwde schilderijententoonstelling van de Winterswijkse kunstenaar Louis Nijhuis te zien. En natuurlijk kan men dan meteen een bezoekje brengen aan de historische bakkerij.

De Museum Fabriek, Laan van Hilbelink 6.10, is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur.
Het Historisch Informatiepunt dat ook in de Museum Fabriek gevestigd is, is geopend op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.00 uur.
Museum De Wereld van Wenters opent de deuren op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden