Olga Heinen reikt de cheque uit bij De Kledingbank
Olga Heinen reikt de cheque uit bij De Kledingbank Kledingbank Winterswijk

Organisato bestaat 10 jaar en schenkt 500 euro aan Kledingbank

Algemeen

Organisato schenkt 500 euro aan Kledingbank

WINTERSWIJK - Afgelopen vrijdag ontving De Kledingbank Winterswijk e.o. een cheque van 500 euro uit handen van Olga Heinen van Organisato uit Eibergen.

10 oktober 2010 was voor Olga Heinen van Organisato het startpunt van haar bedrijf. Olga is personal organiser, budgetcoach en ADHD, ADD & Autisma Coach. Om dit jubileum nog meer glans te geven stelde zij een cheque van 500 euro beschikbaar aan de Kledingbank Winterswijk e.o. De cliënten van Olga zijn vaak ook bezoekers van De Kledingbank.

En hoewel De Kledingbank in Winterswijk is gevestigd, staan de vrijwilligers klaar voor iedereen uit de gemeentes Winterswijk, Aalten, Oost-Gelre, Berkelland. De doorverwijzers (zoals Olga) vullen het verwijsformulier in, zodat hun cliënten, na een telefonische afspraak, bij de Kledingbank terecht kunnen.
De Kledingbank draait volledig op vrijwilligers. Zij werken in vaste teams, waarbij zij zelf bepalen wie dit dagdeel klanten gaat helpen of gaat sorteren en wisselen dit regelmatig af of springen bij als de situatie daar om vraagt. In deze coronatijd is het soms passen en meten om voldoende afstand te houden tot elkaar en de klanten.
Als Kledingbank is afhankelijk van wat ingeleverd wordt op de locatie aan het Handelscentrum 12. Vieze of kapotte kleding krijgt en andere bestemming, zodat niets verloren gaat.
Sommige kledingstukken komen maar zeer beperkt binnen, is veel vraag naar of moet gewoon nieuw worden aangeschaft, zoals ondergoed. De Kledingbank is dan ook heel blij met de donatie van Organisato. Deze wordt gebruikt voor de aanschaf van onder andere kinderschoenen en nieuw ondergoed.

Voor meer informatie over De Kledingbank, het inleveren van kleding, het aanmelden van cliënten of aanmelden als vrijwilliger kan men terecht op www.kledingbankwinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk