De jeugd van Sc. Meddo aan de slag met circuittraining. Foto: PR
De jeugd van Sc. Meddo aan de slag met circuittraining. Foto: PR

Toernooi en techniektraining voor jeugd Sc. Meddo

MEDDO - Dat er voorlopig even geen wedstijden meer mogen worden gespeeld, betekent niet dat de jeugd van Sc. Meddo niet meer mag voetballen.

Woensdagavond 23 oktober verzorgden Bart van Rijn en Marijn Ubbink, leerlingen van het Graafschap College Sport en Beweging, een voetbaltoernooitje voor de JO13 en JO14. In vijf teams gingen de spelers met elkaar de strijd aan en werd er fanatiek gevoetbald. Daarna was het tijd voor penalty-schieten. Sven Tibben wist als enige alle ballen in het doel van de keeper van JO19 te krijgen en ging met een mooie penaltybokaal naar huis.

Ook is besloten de jeugd op de zaterdagen sportief vermaak te bieden. Onder leiding van Dion Boeijink, trainer JO19, kwamen afgelopen zaterdag dertig enthousiaste spelers van JO9 tot en met JO14 naar Sc. Meddo voor techniektraining. Samen met enthousiaste jeugdtrainers werd er een circuittraining gegeven waarin veel verschillende techniekoefeningen aan bod kwamen. Na een zeer geslaagde trainingsochtend gingen iedereen moe, maar voldaan naar huis.

Niet alleen op de zaterdagen mogen de jeugdspelers aan de bak, maar ook door de week zal er fanatiek getraind worden. Zolang de seniorentrainingen stil liggen, zullen de trainers van Meddo 1, Meddo 2 en van de Dames helpen bij de jeugdtrainingen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Winterswijk wil volgend jaar minder informatie publiceren op de gemeentepagina's in de krant en meer inzetten op digitale informatievoorziening. Wat vindt u hiervan?Reageren!