Leden van De Eendracht verkopen koffie. Foto: PR
Leden van De Eendracht verkopen koffie. Foto: PR

Jaarlijkse koffieactie Eendracht dit jaar via webshop en voorverkoop eigen leden

Algemeen

WINTERSWIJK - Vanwege de coronamaatregelen houdt muziekvereniging Eendracht de koffieactie dit jaar op alternatieve wijze. Er is een heuse webshop ingericht op de website van Eendracht: Winterswijkers kunnen daar online hun bestelling doen. De supporters van Eendracht bezorgen de heerlijke Hesselink koffie dan aan huis.

Daarnaast verkopen de muzikanten de koffie ieder in hun eigen ‘netwerk’, via bijvoorbeeld de social media, whatsapp groepen en via vrienden/familie/buren/ collega’s.
Er zijn pakken snelfiltermaling, koffiebonen en ook cafeïnevrije koffie te verkrijgen. Verder zijn er speciale Hespresso koffiecups, geschikt voor de apparaten van Nespresso, met de kwaliteit van de Hesselinkkoffie.
Bestellen kan via de webshop (www.eendracht-winterswijk.nl) of via de leden van Eendracht kan tot en met 18 oktober. Vanaf zaterdag 24 oktober bezorgt Eendracht de koffie aan huis. Voor vragen kan men mailen met supporters@eendracht-winterswijk.nl.

De actie wordt georganiseerd door de trouwe supportersvereniging van Eendracht. Supporter Frans Storck: “Met deze actie hopen we zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Eendracht daar weer nieuwe instrumenten van kan aanschaffen. Dus ik roep bij deze op: Winterswijkers, koop massaal koffie van Eendracht. Want zonder koffiebonen, geen muziektonen”.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant