Nieuwe tenues voor Sc Meddo. Foto: PR Sc Meddo
Nieuwe tenues voor Sc Meddo. Foto: PR Sc Meddo

Sc Meddo presenteert nieuwe wedstrijdtenues

Algemeen

MEDDO - Achter de schermen is er sinds begin dit jaar hard gewerkt aan het realiseren van nieuwe wedstrijd tenues voor de vereniging SC Meddo. De sponsorcommissie heeft in samenwerking met Sport 2000 Leugemors gekozen voor een speciaal shirt ontwerp van het merk Stanno.

Met dit shirt verwijst men naar het zestigjarig bestaan van de vereniging. Een jubileumshirt dat het verleden én toekomst symboliseert. Een écht SC Meddo shirt.
Jarenlang speelde Meddo namelijk in groene shirts met een grote witte V op de borst. Deze V is anno 2020 op een subtiele wijze weer verwerkt in het shirt. De stof doet ook erg retro aan. Tevens is de leus ’n kei van een club’ in de nek van het shirt te vinden en aan de binnenzijde van de kraag prijkt het oprichtingsjaar 1960. De moderne touch in het shirt is het groene kleurverloop en witte accenten. Ook is de Achterhoek vlag op subtiele wijze verwerkt.

Grote dank gaat uit naar de kledingsponsoren, die het mogelijk hebben gemaakt dit unieke jubileum tenue te kunnen realiseren. Zeker in deze bijzondere (corona)tijden vindt de Sponsorcommissie het een ontzettend warm gebaar van de sponsoren naar de vereniging toe. De steun en het enthousiasme van de sponsoren wordt bijzonder gewaardeerd.
Een speciaal woord van dank gaat uit naar alle hoofd-, en kledingsponsoren die het contract weer verlengd hebben.

Vanaf het laatste weekend van september - de eerste thuiswedstrijd van de competitie van SC Meddo 1 - zal er gespeeld worden in de nieuwe groen-witte SC Meddo tenues.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant