Dammers weer achter de borden

Algemeen

WINTERSWIJK - Nadat het damseizoen op 11 maart abrupt werd beëindigd, werd er op woensdag 16 september voor het eerst weer gedamd voor de Winterswijkse damcompetitie, dit natuurlijk wel onder aangepaste omstandigheden.

De competitie van het vorige seizoen zal niet helemaal worden afgerond, maar op de ledenvergadering is wel besloten dat er een kampioen zal komen. Daarom zullen de wedstrijden die invloed hebben op het kampioenschap nog worden gespeeld, totdat er een kampioen is.

Hier leed titelfavoriet Erik direct puntverlies die een dure dam niet in winst wist om te zetten, koploper Kees wist hier echter niet optimaal van te profiteren, de uitslagen: Thomas Esselink – Erik ten Hagen 1-1, Kees Spruijt – Theo Stoverinck 1-1 en Gerwin Doornink – Henk Sonderen 0-2.

De stand aan kop: 1. Kees Spruijt 23 uit 14, 2. Erik ten Hagen 21 uit 12, 3. Henk Sonderen 19 uit 12, 4.Theo Stoverinck 18 uit 12.

Seizoen 2020-2021
De overige spelers speelden al voor het nieuw seizoen, hier vielen de volgende uitslagen te noteren: Wim Sonderen – Paul Hageman 2-0, Zeeg Jongkoen – Wim Klaassen 0-2 en Erik Oonk – Frank ten Hagen 0-2.
Door de uitslagen kan Theo niet meer de clubkampioen worden van het seizoen 2019-2020, Kees heeft zijn wedstrijden afgerond en zal pas op zijn vroegst over 2 weken weten wie er kampioen zal worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant