Vocale hoogstandjes en zangworkshops in Winterswijk
Tristn en Iseult. Foto: PR Les Itinérantes
Tristn en Iseult. Foto: PR Les Itinérantes

Vocale hoogstandjes en zangworkshops in Winterswijk

WINTERSWIJK - Vox Interna verzorgt: Drie spectaculaire vocale ensembles uit Frankrijk, Duitsland en Ierland komen in het seizoen 2020/21 naar Winterswijk.

Les Itinérantes: Drie jonge bruisende Françaises komen op zaterdag 26 september naar Winterswijk voor een concert in de Jacobskerk (aanvang 20.15 uur), voor een vocaal spektakel dat gebaseerd is op de fameuze legende Tristan & Isolde. Op de klanken van middeleeuwse-, Keltische- en wereldmuziek reizen de geliefden Tristan en Isolde over bergen, door donkere bossen en over zeeën. Een verhaal vol magie, liefde en noodlot. De inspiratie hiervoor vond het a capella trio in een tekst van Claude Riot. De muziek ontstond door het arrangeren van middeleeuwse manuscripten.
Voorafgaand aan het concert, op zaterdagmiddag, verzorgen de zangeressen een workshop voor zangliefhebbers. Voor informatie, prijzen en aanmelding: oost@voxinterna.org of workshop@voxinterna.org. Uiteraard worden tijdens de zangworkshop en het concert de geldende richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Tickets voor het concert van Les Itinérantes zijn verkrijgbaar bij theater De Storm en kosten in de voorverkoop tot en met woensdag 23 september 20 euro (volwassenen) of 12 euro voor(jongeren tot en met 26 jaar.

Vanwege de corona-maatregelen wordt een beperkt aantal kaarten uitgegeven. Als er nog tickets over zijn, worden deze aan de deur verkocht. Bezoekers betalen dan respectievelijk 25 euro of 15 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden