V.l.n.r.: Puck Pasman, Mike Vrijdag, Raymon Peters, Raymond Lepoutre, Donique Klein Gunnewiek, Kevin Dijkman en Marjolein Doldersum zorgen voor een sfeervolle ambiance. Foto: Han van de Laar
V.l.n.r.: Puck Pasman, Mike Vrijdag, Raymon Peters, Raymond Lepoutre, Donique Klein Gunnewiek, Kevin Dijkman en Marjolein Doldersum zorgen voor een sfeervolle ambiance. Foto: Han van de Laar

Concept LEV. by Mike slaat aan

Algemeen

Bij zomers weer is nieuwe beachclub dagelijks geopend

WINTERSWIJK - “We draaien weer volop”, geeft Mike Vrijdag aan. “Het nieuwe concept LEV. by Mike wordt goed ontvangen. Mike is bekend van voorheen De Strandlodge. Daar beschikte hij een aantal jaren over een Michelinster. Mike vond het tijd worden voor iets anders en mede naar aanleiding van de coronacrisis heeft hij versneld een nieuw concept ingevoerd.

Door Han van de Laar

“De bedoeling is dat iedereen zich hier thuis voelt en een gezellige avond heeft met diverse soorten gerechten die op het menu staan. Het zijn wat kleinere, goedkopere gerechten, zodat het leuk is om op één avond verschillende dingen uit te proberen. 

Super
LEV. by Mike staat dus voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben. Veel producten komen uit de regio en zijn seizoensgebonden. “Onlangs was er nog een jong stel dat tegen me zei: ‘Vroeger durfden we niet goed hierheen te gaan, omdat we dachten dat we het niet konden betalen, maar nu is het helemaal super en komen we graag weer terug.”

Beachclub
Nieuw is dat LEV. by Mike bij zomers weer alle dagen opengaat. Op de begane grond is een aantrekkelijke beachclub gecreëerd. Mike: “Als ik een dag naar het strand ga, is het of ik een week vakantie heb gehad. Zo moet het hier ook zijn. Als het strandbad voor publiek opengaat -dat is te zien op de site strandbadwinterswijk.nl- zijn wij ook open. Er is dan een barretje, er zijn loungestoelen en er wordt een lekkere lunch geserveerd van allemaal eenvoudige, maar lekkere maaltijden, zoals salades, pizza’s en pasta’s. Je waant je een dagje aan het strand en je kunt, als je wilt, blijven zitten om aan het eind van de dag lekker te dineren.” Is het geen strandweer, dan is LEV. by Mike van woensdag tot en met zondag geopend. Reserveren is wenselijk. LEV. by Mike is te vinden aan de Badweg 6 in Winterswijk.


levbymike.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant