Voeding voor Jezelf
Voeding voor Jezelf

Training Op Mindfulness gebaseerde Stress Reductie (MBSR)

Algemeen

Ben je veel aan het piekeren? Heb je last van stress-gerelateerde klachten zoals slecht slapen, kort lontje, weinig energie?

Dan is de acht wekelijkse training MBSR wellicht iets voor jou!

De training is ontwikkeld in het RadboudUMC centrum voor Mindfulness te Nijmegen. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de effecten van deze mindfulness training. Hieruit blijkt dat de training kwaliteit van leven verhoogt en piekeren en andere stress gerelateerde klachten helpt verminderen.

Op de vraag wat de kracht is van deze training antwoorden oud deelnemers: 'Rust vinden in mezelf', 'Dichter bij mezelf komen en blijven', 'Handvaten gekregen om houvast te hebben in moeilijke situaties'.

Heb je hier ook behoefte aan? De eerstvolgende trainingen starten in week van 11 mei op woensdagmiddag en maandagmorgen. We beginnen de training online, zodra het mogelijk is ontmoeten we elkaar in de groepsruimte bij Voeding voor Jezelf. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voeding voor Jezelf
Lieversdijk 3
7121 KT Aalten
judith@voedingvoorjezelf.nl
0543-565474
www.voedingvoorjezelf.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Voeding voor Jezelf. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant