Boek 'Mijn jeugd in oorlogstijd' verkrijgbaar

Boek 'Mijn jeugd in oorlogstijd' verkrijgbaar. Foto: PR
Boek 'Mijn jeugd in oorlogstijd' verkrijgbaar. Foto: PR

WINTERSWIJK - De werkgroep Oral History van Vereniging Het Museum heeft het boek 'Mijn jeugd in oorlogstijd' geschreven, met de bedoeling dit niet alleen voor de losse verkoop te bestemmen, maar ook uit te delen onder de leerlingen van het 7e en 8e leerjaar van alle basisscholen.

Het 'Henk van Ommen Fonds' van de Rotaryclub Winterswijk heeft het mogelijk gemaakt om het boek aan deze leerlingen ter beschikking te stellen. Het boek bevat interviews met veertien Winterswijkers die de oorlog als kind of
jongere bewust hebben meegemaakt. Het boek is nu gereed, maar door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, waaronder de sluiting van de scholen, moet de uitdeling aldaar worden uitgesteld. Het boek is nu wel verkrijgbaar voor 9,95 euro bij boekhandel Kramer en Holders Media.
Voor leden van Vereniging Het Museum is het mogelijk het boek tegen gereduceerde prijs te kopen. Wanneer de sluiting van de Museum Fabriek en Museum de Wereld van Wenters is opgeheven kunnen zij het daar, op vertoon van de ledenpas, voor 6 euro verkrijgen. Willen VHM-leden daar niet op wachten en het boek laten bezorgen, dan kan dit door overmaking van 7 euro op rekeningnummer NL64 RABO 0154 4597 63 t.n.v. Ver. Het Museum, onder vermelding van naam en adres.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden