Foto:

Vacatures voor vrijwilligers

Het aanbod vacatures is ook deze week weer divers. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Dagopvang Vredense Hof
In de gezellige huiskamer van de dagopvang in de Vredense Hof komen ouderen met een psychiatrische zorgvraag bij elkaar voor dagbesteding. Heb je affiniteit met deze doelgroep en houd je van een praatje maken en ben je gastvrij? Wees dan op dinsdagmiddag welkom op de Vredense Hof om te helpen. Je gaat bijvoorbeeld spelletjes doen met de gasten, verzorgt de koffie en thee en maakt een praatje. Samen maken jullie er een gezellige middag van.

PR-medewerker KNNV
Vind je het leuk om te schrijven? En heb je affiniteit met natuur? Dan is het vast iets voor jou om krantenartikelen voor de KNNV te schrijven. De KNNV is de vereniging voor veldbiologie. Zij organiseren allerlei activiteiten, waaronder natuurwerkdagen. De KNNV zoekt een PR-medewerker die artikelen voor de regionale kranten kan schrijven over de activiteiten van de KNNV.

Activiteitenavond 't Stekkie
Al ruim 40 jaar organiseert 't Stekkie een activiteitenavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke donderdagavond komt een groep van zo'n 40 man in de Wuh aan de Torenstraat bij elkaar voor een gezellige avond. Met elkaar wordt er geknutseld, gekookt, muziek gemaakt en er zijn spelactiviteiten. Rondom speciale gelegenheden, zoals Halloween, Sinterklaas en Kerst, wordt er extra uitgepakt. Voor het begeleiden van de verschillende activiteiten zijn extra handen meer dan welkom. Dus ben je creatief, of houd je van muziek maken of koken en heb je affiniteit met de doelgroep, kom dan gerust op donderdagavond om 19.00 uur een kijkje nemen. De koffie staat voor je klaar.

Verkeersregelaars
In 2020 worden er weer allerlei evenementen georganiseerd in Winterswijk. Voor veel evenementen zijn verkeersregelaars onmisbaar. Wil je bij een of meerdere van de evenementen het verkeer komen regelen, meld je dan aan. Je wordt geplaatst in een poule van verkeersregelaars, waarna je per evenement wordt benaderd. Je kunt dus zelf bepalen of en bij welk evenement je komt helpen.

Kindertaalcoach
Ben je optimistisch, zorgzaam en dol op kinderen? Buitenlandse culturen prikkelen je en vind je het belangrijk dat kinderen een goede taalontwikkeling meekrijgen in de opvoeding? Wordt dan kindertaalcoach bij stichting Yunio. Eenmaal per week bezoek je een anderstalig gezin om op een praktische manier, bijvoorbeeld door voor te lezen en taalspelletjes, het taalgevoel van het kind te verbeteren. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het kind. Je wordt ondersteunt door Yunio. Begin maart start een cursus zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden