50 jarige jubilarissen: Jan de Roos, Ronald Meeusen, Hans Nijenhuis, Herman Wullink en Willy Kruisselbrink. Foto: PR FC Trias
50 jarige jubilarissen: Jan de Roos, Ronald Meeusen, Hans Nijenhuis, Herman Wullink en Willy Kruisselbrink. Foto: PR FC Trias Foto: PR FC Trias

FC Trias leden toosten op een gezond en sportief 2020 !

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zondag 5 januari was het tijdens de nieuwjaarsreceptie, die voorafgegaan werd door een onderling voetbaltoernooi, weer 'een volle bak'in de kantine van FC Trias.

Voorzitter Bart Berenschot stond bij zijn openingswoord stil bij het overlijden van Harm Smit om vervolgens vooruit te kijken. De jeugdafdeling van FC Trias groeit gestaag en daarbij sluit de interne opleiding van jeugdtrainers naadloos aan. Vermeldingswaardig is de vorming van een vrouwelijk Jong Wenters en de start met zaterdagvoetbal voor heren recreatief.

Dat alles kan niet zonder de hulp van meer dan 250 vrijwilligers waarbij Leon ten Elshof het bestuur organisatorisch gaat ondersteunen zodat het draagvlak en de continuïteit van het vele vrijwilligerswerk goed wordt geborgd.

Het formele gedeelte van de receptie werd afgesloten door het huldigen van 12 jubilarissen: Als eerste werd Anjo Meekes die al 12,5 lid is van FC Trias in het zonnetje gezet. Met Hans Oostendorp, Klaas Sellies, Ronald Jansen en Joop Masselink werd er teruggekeken op 25 jaar FC Trias, terwijl penningmeester Raymond Nienhuis werd gehuldigd voor zijn 40-jarige jubileum. Herman Wullink, Ronald Meeusen, Hans Nijenhuis, Willy Kruisselbrink en Jan de Roos behaalden het gouden (50 jaar) lidmaatschap. Voor iedereen had Bart een passend woord waarbij natuurlijk een anekdote uit het verleden niet ontbrak.

Daarna bleef het nog lang gezellig in de kantine op 't Huitinkveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant