Foto: PR

Van lokale partij tot webshop-gigant: Slaapkamerweb.nl!

Anders dan de rest, kan dat nog in deze tijd? Een webshop waar u als klant voorop staat! Met een gemiddelde beoordeling van een 9.8 uit meer dan 605 beoordelingen is Slaapkamerweb.nl de slaapkamerspeciaalzaak die het verschil maakt. Dé webshop waar u uw kledingkast volledig naar wens kunt samenstellen met de online kastentool.


Levering tot in uw slaapkamer! (gratis montage)
Prachtige beoordelingen komen niet vanzelf! Bij Slaapkamerweb.nl zorgen ze ervoor dat alle kledingkasten en bedden bij u thuis afgeleverd worden. Maar ze gaan nog een stap verder! De vakkundige specialisten monteren uw kast of bed volledig gratis! Een stukje service waar Slaapkamerweb.nl voor staat!U hoeft u geen zorgen meer te maken over hoe u uw prachtige nieuwe kast of bed in elkaar zet. Slaapkamerweb helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over de service? Bekijkt u dan de webshop.

Ruime keuze slaapkamerartikelen van uitstekende kwaliteit

Voor Slaapkamerweb.nl is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Niet alleen nu maar ook nog over enkele jaren! Het bedrijf beschikt over een prachtige collectie van een uitstekende kwaliteit.

Wilt u toch liever eerst meer informatie over een artikel of de kwaliteit ervaren? Dan bent u van harte welkom in de toonzaal (500m2) in Zutphen. Geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00.
Online kunt u 24/7 bij Slaapkamerweb terecht. Bekijk het volledige assortiment op slaapkamerweb.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door slaapkamerweb.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden