Workshop kaarten maken bij WUh. Foto: PR WUh
Workshop kaarten maken bij WUh. Foto: PR WUh (Foto: )

Workshop kaarten maken bij WUh

WINTERSWIJK - Binnenkort worden er in het WUh twee gratis toegankelijke workshops kaarten maken gegeven. De workshops worden verzorgd door Hannet Leussink. Hannet is in Winterswijk en omgeving voor wat betreft handwerken geen onbekende. Hannet is eigenaar van een handwerkspeciaalzaak in de Ratumsestraat. Zij verzorgt deze workshops als vrijwilliger.

De materialen zijn door een inwoner van Winterswijk beschikbaar gesteld. Tijdens deze creatieve en vooral ook gezellige middagen leert Hannet deelnemers van alles over het maken van kaarten. Samen gaan ze aan de slag om de mooiste kaarten te maken.
De workshops zijn op donderdag 21 november en donderdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur bij het WUh, Torenstraat 9. Er wordt vrijwillige kleine bijdrage van 2 euro voor koffie of thee gevraagd.
Wie het leuk lijkt om creatief aan de slag te gaan, kan zich aanmelden. Dit kan door te mailen naar info@vpwinterswijk.nl of te bellen naar tel. 0543 200 026. Belangstellenden kunnen ook langskomen elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden