Arriva-treinen podium tijdens Dag van de Achterhoekse Popmuziek

WINTERSWIJK - Zaterdag 16 november vindt de zesde editie van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek plaats. De treinen die rijden op de trajecten Doetinchem-Winterswijk en Winterswijk-Zutphen zijn deze dag voor de muzikanten misschien wel het meest spectaculaire podium. Elk uur checken er weer nieuwe muzikanten in om reizigers te verrassen met Achterhoekse popchansons. De verwachting is dat dit net als voorgaande jaren weer voor flink wat gezelligheid in de trein zorgt.

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek
Wat begon als een klein feestje in de DRU Cultuurfabriek om de Achterhoekse popcultuur te vieren, groeide de afgelopen jaren uit tot een evenement wat plaatsvindt op vele locaties. Tientallen artiesten doen mee met de Dag van de Achterhoekse Popmuziek.
De openingsavond vindt op 15 november traditioneel plaats in de DRU. Bezoekers kunnen gratis optredens bijwonen van onder andere Raw Flowers, Exray en The Blacktop Symphony. Er gaan meerdere buslijnen naar DRU Industriepark. Bezoekers plannen hun reis gemakkelijk op arriva.nl of in de Arriva app.
Op de website www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl is een totaaloverzicht van de locaties en artiesten te vinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden