27 oktober houdt WWV de Gelderse Masters kampioenschappen. Foto: Kees-Jan van Overbeeke
27 oktober houdt WWV de Gelderse Masters kampioenschappen. Foto: Kees-Jan van Overbeeke (Foto: Kees-Jan van Overbeeke)

25e Open Gelderse Masters-Kampioenschappen zwemmen in Winterswijk

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Watersport Vereniging (WWV) houdt op zondag 27 oktober de vijfentwintigste Gelderse Masters kampioenschappen. Belangstellenden zijn vanaf 14.45 welkom om te komen kijken in zwembad Jaspers in Winterswijk. De toegang is gratis.

WWV organiseert dit jaarlijkse toernooi al voor de vijftiende keer. Dit zwemtoernooi van WWV staat hoog op de agenda van vele masters zwemmers. WWV verwacht meer dan 150 deelnemers van 24 verenigingen uit heel Nederland.
Zwemmers van verenigingen uit Gelderland strijden zondag om het Gelders Masters kampioenschap. Zwemmers uit de andere provincies strijden voor de plaatsen 2 tot en met 5.
Buiten de normale zwemnummers kan er ook deelgenomen worden aan 'achteruit zwemmen' en 'zwemmen onder water'. Deze zwemnummers zorgen altijd voor flink wat hilariteit maar het gaat er toch altijd om wie het snelst de kant aantikt.
Met hulp van vrijwilligers van WWV, waaronder zo'n twintig juryleden, wordt er gezorgd voor een sportieve wedstrijd. Aan het eind van de dag worden de prijzen, onder het genot van een gezamenlijk buffet, uitgereikt aan de best presterende verenigingen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden