Activiteiten in centrum aan het eind van de vakantie. Foto: 100% Winterswijk
Activiteiten in centrum aan het eind van de vakantie. Foto: 100% Winterswijk (Foto: )

Dolfje Weerwolfje bezoekt Winterswijk

WINTERSWIJK - Zondag 27 oktober wordt de koopzondag in Winterswijk wel heel erg spannend. Met een Trick or Treat speurtocht door het centrum, gaan de kinderen op zoek naar de verstopte pompoenen met hints. Wanneer ze alle pompoenen hebben gevonden en de oplossing weten, krijgen ze een leuke prijs.

Ook kan er meegedaan worden met een workshop om een lampion te maken van een pompoen voor Halloween. Met allerlei gereedschappen gaan de kinderen leren hoe ze nou een echt griezelige pompoen lampion kunt maken. Ze krijgen er een kaarsje bij zodat hij 's avonds mooi bij de voordeur licht kan geven.

En pas op want Dolfje Weerwolfje loopt ook rond in het centrum. Hij is eigenlijk heel aardig en hij wil graag geknuffeld worden. Zouden de kinderen hem durven te knuffelen en met hem op de foto te gaan? Het zou extra leuk zijn wanneer de kinderen verkleed komen.
De koopzondag en activiteiten zijn van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Winterswijk. Meer informatie en activiteiten die in de herfstvakantie zijn, staan op de website www.100procentwinterswijk.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden