Het glimmende niemendalletje van Rutte trekt de aandacht op Instagram

Het moet niet gekker worden. Premier Rutte wordt gekiekt voor Instagram en dan valt zijn handtas op. Een bijzonder glimmend exemplaar. Is dat belangrijk? Eigenlijk niet. Toch wordt het door de 'Linda' opgepikt, want het valt op. We zien hem met een rolkoffer en een handtas op reis gaan. Hij vertrekt voor een bezoek aan Indonesië, Nieuw-Zeeland en Australië. Volgens experts gaat het economische samenwerking en klimaat. Een week lang zal de premier daar zich voor inzetten.

Belangrijker dan zijn tas. Maar toch… De tas die hij bij zich draagt glimt je tegemoet. Het is onzichtbaar van welk merk. Cowboysbag of Burkely lijken het niet. En het gaat ook zeker niet door voor een weekendtas. Het lijkt meer een niemendalletje met wat boodschapjes erin.

Tassenveiling en BN'ers
Toch blijkt het de gemoederen bezig te houden aangezien er melding van wordt gemaakt. Nog opvallender misschien wel dat het een man is. Veelal gaat het over tassen van vrouwen. Zoals twee jaar geleden het magazine Jan een rassenveiling in het leven riep waarvan de opbrengst naar een goed doel ging.

Tassen van Leontine Borsato, Angela Groothuizen en Quinto Trustfull werden ingebracht van verkocht. Over het merk van de tas wordt niet veel bekend gemaakt.

Fluffy exemplaren van ieder merk
We moeten duidelijk internationaal gaan om iets te weten te komen over de tassen van celebrities. Louis Vuitton komt daar goed uit de bus, evenals de fluffy exemplaren die twee jaar geleden helemaal een hit waren. Imitatiebond en een maffe riem aan je tas waren toen een hit. Van welk merk dan ook.

Pouch bag, wat?
De clutch bleek een hit op de rode loper. Is dat eigenlijk nog. In 2017 had iedereen het over een Gucci, een jaar later was Christian Dior de hit met een saddle bag. En nu wordt er gesproken over de Bottega Veneta. Een pouch bag die iedere celeb draagt. Schijnt bij iedere outfit te passen.

Pouch bag? Pouch staat voor buidel en zo ziet het er dan ook een beetje uit, maar dan ietsje groter. Deze is er in veel variaties. Je gebruikt hem als clutch (is 'ie weer) of als groter exemplaar. Maar het wordt nooit een grote tas. Wie meent dat klein ook goedkoop betekent? Dat dan weer niet. Ze zijn er van de meest bekende merken en zeker niet goedkoop. Vooral als je een exemplaar wilt dat door een celeb wordt gedragen. Dan kun je flink in de buidel, of pouch, tasten.\

Handig exemplaar
En premier Mark Rutte? Of hij hier weet van heeft, lijkt vooralsnog niet voor de hand liggend. Hij heeft aan zijn glimmende tas genoeg. Het is eigenlijk een soort boodschappentas waar je op de rode loper echt niet mee aan kan komen. Hoeft van hem ook niet. Misschien voor op reis wel een handig exemplaar.

Dit artikel wordt u aangeboden door 24Marketing. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten