Leden Hippische Vereniging Winterswijk op dreef

Algemeen

WINTERSWIJK - Tijdens de dressuurwedstrijd afgelopen weekend op de manege van de Hippische Vereniging Winterswijk waren diverse leden zeer succesvol.

Carmen Vervelde kwam aan de start met haar pony Emilion in de klasse B. Zij behaalden een tweede prijs met 192 punten. Een dag later kwam Carmen opnieuw aan de start, deze keer in de klasse BB met haar paard Okari. Zij werden eerste met 197 punten. Franne Wolterink en Dino Gomell maakten hun debuut in de klasse M2. 186,5 punten waren goed voor de eerste prijs. Marly Aarnink kwam met Infinity aan de start in de klasse L2 en M1. Beide proeven scoorden zij een eerste prijs met 190 en 229,5 punten. In de klasse L2 paarden was er een tweede prijs voor Hilde van Eerden met Infinity, zij behaalden 211 punten.

Het was een druk weekend voor Hilde, want met Gentle Touch kwam zij ook nog aan de start tijdens de samengestelde wedstrijd in Varsseveld. Een nette dressuurproef, een foutloos springparcours met een tijdfout en een foutloze cross leverden een zevende prijs op in de klasse M.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant