Seniorenraad vergadert

Algemeen

WINTERSWIJK - De Stichting Seniorenraad Winterswijk komt op maandagmorgen, 30 september om 9.30 uur bijeen in het gemeentekantoor, begane grond kamer 0.28, Stationsstraat 25.

De bijeenkomst is openbaar en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De Stichting Seniorenraad Winterswijk heeft tot doel het bepleiten en behartigen van belangen van alle senioren van 55 jaar en ouder in de gemeente Winterswijk. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door gevraagd en ongevraagd van het uitbrengen van adviezen aan het gemeentebestuur over hun beleidsvoornemens.
In het stichtingsbestuur hebben zitting vertegenwoordigers van de drie lokale ouderenbonden, evenals de STOA ( Stichting Ouderen Actief ) en een aantal leden op persoonlijke titel.
De werkwijze die de Stichting Seniorenraad hanteert is dat de raad is opgesplitst in een aantal portefeuillehouders met de volgende aandachtsgebieden: Zorg, Welzijn en Wonen; Mobiliteit, Veiligheid en Woonomgeving.
In deze bijeenkomst wordt onder meer besproken de onderwerpen: kleinschalige vorm van huisvesting zoals de Knarrenhof en de eventuele nieuwbouw van Marga Klompé aan de Wooldseweg
Om 11.00 uur is er aansluitend een bespreking met wethouder Elvira Schepers over onder andere: het zelfstandig voortbestaan van het SKB,en wonen met zorg om de hoek. Belangstellenden zijn op deze bijeenkomst van harte welkom.
Eveneens krijgt men als bezoeker de gelegenheid om het woord te voeren. Maar zelf kan men ook een onderwerp inbrengen dat alle senioren in Winterswijk aangaat. Bezoek ook onze website: www.seniorenraadwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant