Fotowedstrijd bij Villa Mondriaan

WINTERSWIJK - Museum Villa Mondriaan organiseert een fotowedstrijd voor alle fotofanaten en Mondriaanliefhebbers.

Jong en oud worden uitgedaagd om een foto te maken geïnspireerd op het werk van Mondriaan. Dit kan uiteenlopen van zijn landschappen tot zijn abstracte werk. Zo trok Piet zelf het Achterhoekse landschap in om te schilderen en zijn deze beelden ook met de camera terug te vinden. Later in zijn leven focuste hij meer op strakke lijnen en primaire kleuren die vandaag de dag als verscholen kunstwerken in onze omgeving verstopt zitten. De fotografen moeten proberen de geest van Mondriaan op beeld te krijgen in een prachtige foto.
De winnaar krijgt een gratis VIP rondleiding voor vier personen door het museum met aanvullend zoet arrangement. Daarbij mag zijn of haar foto een maand lang in de hal van het museum hangen.
Fotografen kunnen de foto's op Facebook of Instagram plaatsen met de hashtag #MVMeesterwerk en de tag @villamondriaan. Er is ook de mogelijkheid om de foto per mail te versturen naar info@villamondriaan.nl. De foto's kunnen tot het einde van de zomervakantie worden ingeleverd, tot 2 september. De uitslag verschijnt op Facebook en Instagram.

Meer berichten