Inschrijven voor cursussen Gilde Winterswijk

WINTERSWIJK - Gilde Winterswijk biedt iedereen weer de gelegenheid zich op te geven voor de cursussen uit het aanbod voor het najaar van 2019. Aanmelden kan op de vrijdagen 23 augustus en 3 september van 10.00 tot 12.00 uur aan de Morsestraat 31 in Winterswijk.

Voor met name 50- plussers is het mogelijk om hun kennis en vaardigheden te vergroten, tegen een geringe vergoeding. Bij het Gilde worden de cursussen gegeven door vrijwilligers, die hun ervaring, kennis en creativiteit aanbieden.
Men kan voor allerlei cursussen bij het Gilde terecht. Een greep uit het aanbod: conversatie Engels en Duits, digitale fotobewerking, diverse computercursussen, werken met Android-tablet of met iPad; toetsenbord-vaardigheid (bij voldoende belangstelling); stamboomonderzoek.
Er wordt gewerkt met kleine groepjes, in een ongedwongen sfeer, compleet met een kop koffie. Voor meer informatie en het hele overzicht van alle cursussen kan men terecht op de website.
Iedere vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur is er een computer-inloopochtend aan de Morsestraat 31. Een computerdeskundige helpt de bezoekers met allerlei vragen over computers, software en multimedia (zoals smartphone en het gebruik van apps).
Gedurende het hele jaar verzorgen de Gildegidsen dorpsrondleidingen in Winterswijk. Dat kan ook digitaal via de beamer met plaatjes van oud en nieuw Winterswijk en een verhaal van een gids. Heel geschikt als onderdeel van uw buurt-, familie- of bedrijfsfeestje. Voor informatie over deze rondwandelingen: tel. 0543-514159 of via de VVV Witerswijk.


ww.gilde-winterswijk.com

Meer berichten