Het pand van RGO Makelaars. Foto: Marieke de Boer
Het pand van RGO Makelaars. Foto: Marieke de Boer

RGO Makelaars, de écht Winterswijkse makelaar

Algemeen

WINTERSWIJK - Een huis kopen of verkopen is een van de mijlpalen in een mensenleven. Goede begeleiding door een makelaar met verstand van de markt, de woning en de wijk is dan van essentieel belang. Winterswijkers kiezen daarom al meer dan dertig jaar voor RGO Makelaars, dé lokale makelaar.

Begin dit jaar maakte de makelaar een start met het opfrissen van de huisstijl. "Maar onze dienstverlening, de presentatie van de woningen en de persoonlijke aandacht blijft zoals onze klanten van ons gewend zijn," benadrukt makelaar Egbert Bekke.
RGO Makelaars begon in 1986 als onderdeel van de RABO Bank, werd geheel zelfstandig in 2007 en ontwikkelde zich tot een toonaangevende Winterswijkse makelaardij met een uitstekende reputatie op zowel het gebied van woningverkoop als landelijke makelaardij. RGO makelaars is dé lokale makelaar. Kennis van de markt, de wijken, de woningen, een goede presentatie van de woning en een uitstekende relatie met klanten zijn de succesfactoren van de makelaar.

Nieuwe huisstijl
"Wij zijn al tientallen jaren succesvol omdat we in staat zijn geweest met veranderende markten mee te bewegen", licht Egbert Bekke, die met zijn broer Mario en de in landelijk vastgoed gespecialiseerde Bennie Hummelink makelaar is bij RGO makelaars, toe. "Van sommige families hebben we inmiddels meerdere generatieleden bij de aan- of verkoop van hun huis geholpen," vertelt Mario Bekke. "Dat zegt wel wat over wat klanten van onze manier van werken vinden."
In het begin van dit jaar is RGO makelaars begonnen met het opfrissen van de huisstijl en het toekomstbestendig maken van de makelaardij. "Inmiddels is er een nieuwe huisstijl," vertelt Egbert Bekke. "Er zijn nieuwe borden voor de te verkopen objecten, de website is vernieuwd en we zijn actiever op Facebook. Afgelopen maand is ook ons pand van de nieuwe huisstijl voorzien. Op onze nieuwe uitstraling krijgen we heel veel positieve reacties."

Dag eerder dan Funda
Wie vandaag de dag in Winterswijk een nieuwe woning wil kopen, moet er snel bij zijn, vertelt Egbert Bekke. "Het is een verkopersmarkt", zegt hij. "Vaak zijn woningen al verkocht voor ze op Funda staan. Klanten kunnen bij een ons een zoekopdracht plaatsen, maar ze kunnen ook onze vernieuwde Facebookpagina of website bezoeken. Daar staat de meest actuele informatie en verschijnt ons nieuwe aanbod een dag eerder dan op Funda. Wie er dus snel bij wil zijn, kijkt op onze Facebookpagina of op www.rgomakelaars.nl."
RGO Makelaars is te vinden aan de Wilhelminastraat 7 in Winterswijk.


www.rgomakelaars.nl

www.facebook.com/rgomakelaars.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant