Jan van Embsen gaat verder met lichtadvies en websites. Foto: Verona Westera
Jan van Embsen gaat verder met lichtadvies en websites. Foto: Verona Westera (Foto: )

Jan Embsen verder met webshops en lichtadvies

WINTERSWIJK - "Na meer dan twintig jaar ben ik wel eens toe aan iets anders, een nieuwe uitdaging". Aan het woord lichtspecialist Jan Embsen. Eind dit jaar stopt hij met zijn winkel aan de Ratumsestraat. Hij gaat verder met het geven van advies en het maken van lichtplannen, met name voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Verder wil hij zijn webwinkels optimaliseren. Inmiddels is de uitverkoop in de winkel gestart. "Ik bied tevens opruimingslampen aan uit de voorraden van de leveranciers, die voor zeer speciale prijzen worden verkocht", laat Embsen weten.

Door Verona Westera

"De webshops lunalicht.nl en leeslampen.nl had ik al heel lang, maar nu heb ik straks meer tijd om me er ook opeen goede manier mee bezig te houden", vertelt Jan. "Het huurcontract van het pand liep vorig jaar af en ik moest een keuze maken of ik nog een paar jaar door zou gaan of me nu meer zou gaan richten op de internetwinkels en het lichtadvies. Ik heb voor het laatste gekozen", legt Jan uit. "Ik heb de winkel sinds 1998. Dat is meer dan 20 jaar. Het was moeilijk te combineren om in de winkel te staan en de webwinkel ook goed bij te houden. Nu kan ik me daar op richten." Maar uiteraard gaat Jan ook verder met zijn lichtadviezen. "Ik kom gewoon bij de mensen thuis om de situatie te bekijken en een goed advies uit te kunnen brengen in de vorm van een lichtplan. De verlichting kan ik dan ook leveren, zoals de klant dat wil. Dat blijft eigenlijk zoals het nu is." Ook bedrijven kunnen hem benaderen voor lichtadvies.

Embsen Licht en Advies kon zich in de winkel altijd onderscheiden door hoogstaande kwaliteit. Dat is ook de opzet van de webwinkels. "Op verlichtingsgebied is veel te vinden op allerlei sites. Die verlichting kan ik uiteraard ook leveren als mensen dat willen, maar ik wil ook bepaalde merken blijven voeren waarvan ik weet dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn", legt Jan uit.

Vooralsnog blijft de winkel tot het eind van het jaar open. "Ik weet nog niet precies wanneer de deur dicht gaat. Dat hangt ook een beetje af van hoe druk ik het heb met adviezen. Najaar en winter is voor mij altijd een drukke tijd. Als het wat donkerder wordt, ga ik meer op pad voor adviezen." Inmiddels zijn er al veel lampen afgeprijsd. De kortingen lopen op tot wel 50%. Voor een lamp of advies kan men tot het eind van jaar terecht in de winkel.


info@embsenlichtenadvies.nl

tel. 0543-512209

Meer berichten