Indy Dibbets, Fenne Jansen en Carlijn Klein Goldewijk. Foto: PR Penta Winterswijk
Indy Dibbets, Fenne Jansen en Carlijn Klein Goldewijk. Foto: PR Penta Winterswijk (Foto: PR Penta Winterswijk)

Regiofinale 6e divisie in eigen Sport- en turnhal

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend vond de regiofinale zesde divisie plaats in de Sport- en turnhal in Winterswijk. Bij de pupillen 1 hadden Fenne Jansen, Carlijn Klein Goldewijk en Indy Dibbets zich weten te plaatsen in de voorrondes. Carlijn turnde een hele nette wedstrijd, waar ze overal mooie scores neerzette. Ze maakte een fout op de brug, maar wist dit goed te maken door verder een hele nette oefening te draaien. Dit alles bracht haar op een mooie achtste plek. Indy turnde bijna foutloos. Zelfs de koprol op de balk ging perfect, en op vloer scoorde ze de derde notering. In de einduitslag werd ze twaalfde. Fenne liet ook zien dat ze in deze finale thuishoorde. Ze turnde een erg stabiele wedstrijd. Helaas had ze wel een val van de balk. Fenne is terecht gekomen op de 21e plaats, een knappe prestatie in dit grote deelnemersveld.

Bij de categorie jeugd 2 mocht Lynn Schreurs Penta Winterswijk vertegenwoordigen. Lynn begon op het voor haar spannende toestel de sprong, maar heeft weer een overslag succesvol uitgevoerd. Vervolgens op de brug, balk en vloer ook uitstekende oefeningen, waar Lynn weer progressie heeft laten zien ten opzichte van begin van het seizoen. Ze heeft bewezen dat ze wederom de beste turnster op balk is in de zesde divisie. Lynn eindige als zesde.

Dit was de laatste wedstrijd wedstrijd die Penta dit sportseizoen heeft georganiseerd. Penta Winterswijk heeft afgelopen seizoen meerdere wedstrijden mogen organiseren in de eigen Sport- en turnhal. Dit was niet mogelijk geweest door de inzet van onze wedstrijdcommissie, juryleden en alle vrijwilligers. Zij waren iedere keer weer paraat om vol enthousiasme er een bijzondere dag van te maken. Penta Winterswijk kijkt terug op een geslaagd wedstrijdseizoen.

Meer berichten