Zondag 19 mei geeft Obelink allerlei informatie over zaken die met techniek te maken hebben. Foto: PR
Zondag 19 mei geeft Obelink allerlei informatie over zaken die met techniek te maken hebben. Foto: PR

Techniekdag bij Obelink

WINTERSWIJK - Kamperen wordt nog leuker met de nieuwste technische snufjes. Zoals een airco voor als het warm is, een mover om makkelijk met de caravan te manoeuvreren, of een elektrische koelbox om altijd de koelste drankjes voorradig te hebben? Op zondag 19 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek.

Travelvision laat zien hoe je televisie kunt kijken op de camping en wat hiervoor allemaal nodig is.
Zonnepanelen, een duurzame en groen manier om energie op te wekken. Obelink heeft specialisten uitgenodigd die alles weten te vertellen over het gebruik van zonnepanelen op de caravan of camper.
Dekalin vertelt alles over verschillende lijmen en kitten die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.
Een generator of aggregaat is een apparaat dat stroom opwekt door een brandstof te verbranden in een motorblok en deze mechanische energie omzet naar elektrische energie. Een specialist van Powerkick kan alles vertellen over het gebruik ervan op plekken of campings waar geen elektriciteit is. Kortom, er valt een heleboel te leren en te zien op de Obelink techniekdag.

Tevens zijn Obelink techniekspecialisten aanwezig te adviseren over movers, airco's, schotels, en ook over elektra en gasgebruik op de camping.

Wie honger heeft gekregen van al die nieuwe informatie, kan in het restaurant aanschuiven voor een schnitzelschotel of een roombroodje met een kop koffie. Op de tuinmeubelenafdeling kan men ook terecht voor een lekker hapje, daar wordt namelijk een demo gegeven door Campingaz. Voor de kinderen is er het Obelink speelparadijs en is ook de ballonnenclown er weer.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 19 mei geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten