Vereniging Het Museum zoet vrijwilligers voor afdeling textiel

Algemeen


WINTERSWIJK - Vereniging Het Museum is op zoek naar vrijwilligers voor de afdeling textiel. Deze afdeling heeft een aantal historische handweefgetouwen en een aantal oude mechanische weefgetouwen. Hiernaast is sinds enige tijd een betrekkelijk nieuwe machine uit 1980 aanwezig. Voor het onderhoud en reparatie van deze getouwen zoekt de vereniging vrijwilligers die van alles gaan doen, van weven tot reparatie.

Ook het meedenken over nieuwe producten valt hier onder. Het is afwisselend en leuk werk waar men veel voldoening aan kan beleven.
Belangstellenden zijn welkom om langs te komen. Er wordt gewerkt met een kleine ploeg van vier mensen. Om bezoekers ook in de toekomst te kunnen laten genieten van het werkende museum zijn meer vrijwilligers nodig.

Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen via 0543-533 533, via e-mail info@vereniginghetmuseum.nl of even een bezoekje brengen aan de Museumfabriek, Bedrijvencentrum Morsepoort, Laan van Hilbelink 6.10, geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 16.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant