Van links naar rechts: Donna Bruens-Piek, Conny te Walvaart, Karin Buitink en Eileen Kok. Foto: Verona Westera
Van links naar rechts: Donna Bruens-Piek, Conny te Walvaart, Karin Buitink en Eileen Kok. Foto: Verona Westera (Foto: )

RegioBank trekt de wandelschoenen aan voor SamenLoop

WINTERSWIJK - Marcel IJzereef (eigenaar IJzereef Assurantiën) zag een advertentie in de krant van de SamenLoop voor Hoop Winterswijk. Meteen besloot hij 'hieraan moeten wij ons als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank onze naam verbinden en daar gaan we ons voor inzetten'. "Wij zijn in overleg gegaan met Eddy Wenneker van Hypotheek Advies Centrum en zo is het eigenlijk begonnen", legt Eileen Kok, teamcaptain van het team 'Regiobank samen sterk' uit. IJzereef Assurantiën en Hypotheek Advies Centrum, allebei Zelfstandig Adviseur van RegioBank, zijn sponsor geworden van de 24-uurs wandelestafette, die op 6/7 juli wordt gehouden op de atletiekbaan van Archeus. De tocht staat symbool voor de strijd tegen kanker. De opbrengst van het evenement is bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Door de redactie

"RegioBank plaatst een springkussen, straatboog en we hebben een spel", vertelt Eileen. "Omdat we toch voor de bezetting bij deze activiteiten moeten zorgen, dachten we laten we dan ook met een team meedoen", voegt collega Conny te Walvaart toe. Tot nu toe bestaat het team uit 15 lopers en hopen nog meer teamleden te mogen verwelkomen. De dames merken dat de SamenLoop voor Hoop nu steeds meer begint te leven en dat de inzamelingen op gang komen. Naast de sponsoring verkopen we kaarsenzakken en armbandjes en kan er zowel via de actiepagina als via de donatieboxen op kantoor gedoneerd worden. Vrienden van Conny zijn eregast tijdens de SamenLoop. "Zodoende houdt het ons erg bezig", aldus Conny. Een aantal teamleden van "Regiobank Samen Sterk" hebben ook een subactie aangemaakt op de site van SamenLoop voor Hoop en zo zamelen zij ook geld in. "Voor ons is het nog best een uitdaging om de organisatie op ons te nemen. Meestal kunnen we ons aansluiten als er acties zijn vanuit RegioBank. Nu doen we zelf deze actie", aldus Karin Buitink.

Ook klanten van IJzereef Assurantiën en Hypotheek Advies Centrum kunnen zich aanmelden om mee te lopen in het team Regiobank samen sterk. Vooraf wordt nog een bijeenkomst gehouden, zodat mensen ook weten wie er allemaal in het team zit. Nu zijn het nog veel vrienden en familieleden, maar we krijgen ook aanmeldingen van onze klanten en dat is natuurlijk erg mooi, vertellen de dames.

De dames verwachten dat vooral de kaarsenceremonie mooi, maar ook zwaar zal zijn en worden alleen bij de gedachte al een beetje emotioneel. Maar samen slepen de wandelaars zich er doorheen en dat maakt ons "samen sterk".

Wie mee wil lopen met het team "Regiobank samen sterk" kan zich melden bij: IJzereef Assurantiën, tel. 0543-512382, email: mail@ijzereef.info of Hypotheek Advies Centrum, tel. 0543-533604, email: info@eddywenneker.nl.


www.samenloopvoorhoop.nl/winterswijk

Meer berichten