Susanne Schreurs in het nieuwe onderkomen van  Senzo Living. Foto: Verona Westera
Susanne Schreurs in het nieuwe onderkomen van Senzo Living. Foto: Verona Westera (Foto: )

De Jager Wonen opent nieuwe Senzo Living winkel in de Ratumsestraat

Volop uitdagingen voor familie Schreurs

Door de redactie

WINTERSWIJK - "Hier komt de balie, daar komen de relaxfauteuils, hier een lange tafel om een kopje koffie te drinken." Susanne Schreurs weet precies hoe ze de nieuwe winkel aan de Ratumsestraat in wil richten. Senzo Living, by Jagerwonen, zoals de winkel officieel gaat heten, verhuist van de Vredenseweg naar het pand in het centrum waar voorheen de Scapino gevestigd was. Mensen kunnen in de winkel terecht voor meubels en woonaccessoires. In het oude pand aan de Vredenseweg wordt vanaf 3 mei elke vrijdag en zaterdag een Totale Leegverkoop gehouden van de overgebleven collectie aangevuld met partijmeubelen van diverse leveranciers.

"Het is wel spannend hoe het hier zal gaan lopen", lacht Susanne. "We starten met de toppers uit onze huidige collectie, aangevuld met een aantal nieuwe merken waarbij ook de woonaccessoires en kleinmeubelen goed vertegenwoordigd zijn. Daarmee denken we een breder publiek te bereiken, naast onze vaste klantenkring. Vervolgens zullen we nauwlettend in de gaten houden waar onze klanten behoefte aan hebben en hier ons assortiment op afstemmen."

Susanne nam in 2009 De Jager Wonen over van haar ouders. Ze drukte haar eigen stempel op het bedrijf, maar maakte een moeilijke periode door vanwege de recessie en de veranderende markt waaronder de opkomst van de internetwinkels. "Maar we zijn er nog! We hebben deze periode veel geleerd, zijn er sterker uitgekomen en gaan uit van onze eigen kracht. Wij staan voor persoonlijke aandacht en servicegerichtheid, wij denken graag met onze klanten mee."

Nieuw is dat Senzo Living dealer is geworden van The Big Easy Kitchen, een keukenconcept van staal. Stel eenvoudig uw persoonlijke Big Easy keuken samen door het combineren van de verschillende modules, aangevuld met SMEG keukenapparatuur. De keuken kan ook op wielen geplaatst worden of ingericht als buitenkeuken. Hetzelfde bedrijf levert niet alleen keukens, maar ook bijzonder behang dat in de showroom te vinden is.

Susanne en Maurice gaan hotel runnen in OldSchool

Nieuwe uitdaging
Naast de nieuwe winkel, wacht Susanne nog een nieuwe uitdaging. "We gaan in de OldSchool wonen", lacht ze. In de oude Rijks Hogere Burgerschool aan de Zonnebrink worden 22 appartementen gerealiseerd. Daarnaast komen er 7 kamers met een gedeelde keuken en 12 hotelkamers. "Mijn partner Maurice Schonewille en ik betrekken samen met onze twee kinderen de beheerderswoning en gaan het beheer doen van het gebouw plus het hotel runnen. Dat wordt een compleet nieuwe uitdaging", aldus de ondernemende Winterswijkse. Broer André Schreurs en zijn vrouw Wendy zullen dan meer het gezicht van de nieuwe winkel aan de Ratumsestraat gaan worden. "Maar OldSchool is natuurlijk heel dichtbij, dus ik verwacht het wel mooi te kunnen gaan combineren." Als alles volgens planning verloopt, kunnen de eerste hotelgasten eind dit jaar in de voormalige school overnachten."

De officiële opening van Senzo Living by Jagerwonen is op donderdagavond 18 april voor genodigden. Op 19, 20 en 22 april is iedereen welkom om de winkel te komen bekijken en te genieten van een hapje en een drankje. Profiteer die dagen van de diverse openingsacties.

Meer berichten