Een overzicht van de vorige markt. Foto: H. Hoog Antink
Een overzicht van de vorige markt. Foto: H. Hoog Antink Foto: H. Hoog. Antink

Rommelmarkt Meddo Koningsdag

Algemeen

MEDDO - De tweejaarlijkse rommelmarkt in Meddo is op zaterdag 27 april, Koningsdag. De locatie is net als voorgaande jaren het centrum van Meddo. Van 10 uur tot 14 zijn er veel spullen te koop, zoals veel (oud) serviesgoed, glazen, uitgebreide collecties van boeken en platen, cd’s en dvd’s. Veel klein meubelen, kleding, decoratiemateriaal, bloempotten en boerengoed. Ook is er veel speelgoed en kinderkleding.

Voor iedereen is er wel wat te vinden. Dit keer ook veel aandacht voor brocante of vintage spullen en curiosa. Ook dit jaar worden er de bekende kniepertjes gebakken door het Damescomité. Verder is er een verloting met mooie prijzen, georganiseerd door de Zonnebloem afdeling Meddo.

De markt begon ooit als fondsenwerving voor de restauratie van de kerk in Meddo. Nu is het een bron van inkomsten voor diverse Meddose verenigingen. Dit jaar nemen deel de Zonnebloem, muziekvereniging Sint Jan, Damescomité, EHBO Meddo en Sportclub Meddo. Ook wordt er een bedrag gedoneerd aan een goed doel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant