De Zingende Prinses en De Stemwijzer. Foto: PR
De Zingende Prinses en De Stemwijzer. Foto: PR (Foto: )

De Zingende Prinses en De Stemwijzer

WINTERSWIJK - De voorstelling De Zingende Prinses en De Stemwijzer, voor kinderen van 3 tot 7 jaar is te zien op zondagmiddag 24 februari om 15.00 uur in het Doopsgezind Kerkje, Torenstraat 4 in Winterswijk. Kaarten zijn voor 7,50 euro,voor volwassenen en 2,50 euro, voor kinderen vanaf 3 jaar, te bestellen via Theater De Storm of nog te verkrijgen aan de deur van het Doopsgezind Kerkje.

Help, de zingende prinses is haar stem kwijt! Ze is ten einde raad. Samen met de kinderen in het kerkje gaat ze op zoek. Gelukkig is er de magische stemwijzer. Daarmee komen de prinses en de kinderen in de vier windstreken, waar ze gaan speuren naar het toverlied. Samen ontdekken ze heel veel verschillende soorten muziek en muziekinstrumenten. Zou het de prinses en de kinderen lukken om de stem van de prinses terug te vinden?

Deze voorstelling bevat prachtige arrangementen van bekende klassieke muziek, zoals aria's van Bernstein, Mozart, Bizet en Offenbach, maar ook een hele reeks bekende kinderliedjes die iedereen natuurlijk mee kan en mag zingen.
Muziek Amsterdam bestaat uit een ensemble van zang, piano, cello en slagwerk onder leiding van Jacobus den Herder (1985, piano). De kinderen maken kennis met verschillende muziekstijlen en leren muziekinstrumenten kennen. Samen met een verteller gaan de kinderen en hun (groot)ouders mee op een muzikale reis naar de verste uithoeken van de wereld.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten